OPG Denis Bužić http://www.vina-buzic.hr/ hr Vino Graševina http://www.vina-buzic.hr/o/vina-likeri-i-rakije/vino-grasevina/37295

Graševina će Vam se svidjeti svojim cvjetnim i voćnim ugodnim mirisom, uz skladan i pun okus. Našu graševinu potražite u ugostiteljskim objektima na križevačkom području i na našem OPGu.

Vino Zaksten http://www.vina-buzic.hr/o/vina-likeri-i-rakije/vino-zaksten/37296

Kušajte vino Zaksten koje će Vas privući svojim okusom, koje predstavlja kombinaciju graševine, sivog pinota i žutog muškata. Potražite Zeksten kod nas ili u ugostiteljskim objektima na križevačkom području.

Sivi pinot http://www.vina-buzic.hr/o/vina-likeri-i-rakije/sivi-pinot/37297

Sivi pinot ima svoj prepoznatljiv tipičan karakter, kus koji ostaje u ustima još dugo nakon gutljaja. Potražite sivi Pinot na našem OPGu ili u ugostiteljskim objektima diljem Koprivnice.

Bijeli pinot http://www.vina-buzic.hr/o/vina-likeri-i-rakije/bijeli-pinot/37298

Bijeli pinot odlikuje slamnato-žuta boje sa zelenkastim odsjajem, finog mirisa i okusa. Vino je suho mekano, sa relativno visokim sadržajem alkohola, srednjeg ili većeg sadržaja ukupnih kiselina. Vino možete kupiti na našem OPGu ili ugostiteljskim objektima na križevačkom području.

Obrada zemlje iz usluge http://www.vina-buzic.hr/o/obrada-tla/obrada-zemlje-iz-usluge/37299

Osim što žitarice sijemo za vlastite potrebe, poljoprivredne poslove svojom mehanizacijom iz usluge obavljamo i drugim ratarima. Javite nam se na broj telefona ili mailom.